Απο τις 08:00 π.μ. Μέχρι 21:30 μ.μ. (Απο Δευτέρα ώς Σάββατο) - Ο ΣΑΒ προσφέρει δωρεάν στάθμευση για ένα μήνα σ΄ όλα τα καινούργια ΕΙΧ με ημερομηνία αγοράς από 1/12/11 έως σήμερα

Η εταιρεία ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΛΟΥ Ε.Π.Ε. είναι η κατασκευάστρια εταιρεία του νέου Υπέργειου Τριώροφου Χώρου Στάθμευσης Αυτοκινήτων  9.000 τετραγωνικών μέτρων που λειτουργεί στην Είσοδο της πόλης, στην περιοχή «ΠΑΛΑΙΑ», παραπλεύρως του υπεραστικού ΚΤΕΛ νομού Μαγνησίας, στην συμβολή των οδών Σέκερη – Λάχανά και Αλμυρού.


Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο  συγκρότημα  με 229 θέσεις Στάθμευσης Αυτοκινήτων – παράλληλα φιλοξενεί χρήσεις super market και καταστημάτων ειδών υγιεινής - το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες της πόλης του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής αλλά και των επισκεπτών των Βορείων Σποράδων.


Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού, με ποιοτικές υπηρεσίες  και συμφέρουσες τιμές συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αποκλιμάκωση της γενικής οικονομικής κρίσης, αλλά κυρίως  συμβάλλοντας στην αποφόρτιση του μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου που διαπιστωμένα δέχεται η πόλη του Βόλου.


Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΛΟΥ Ε.Π.Ε. προδιαγράφει το μέλλον σε ότι αφορά την Στάθμευση των Αυτοκινήτων και την φιλικότατη εξυπηρέτηση του οδηγού, ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, οικονομίας και πρωτοπορίας.
Απευθυνόμενοι σε όλους σας, θέλουμε να επισημάνουμε ότι θα είμαστε πάντα στην διάθεση σας να δεχτούμε Καλόπιστα τις παρατηρήσεις σας  και τις προτάσεις σας.


Η πολιτική της εταιρείας μας εστιάζεται στην επιθυμία μας να συνδεθούμε με τους πελάτες μας με σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού.

 

Θάνος Βουλγαράκης
Γενικός Διευθυντής


archetypos.grIKteo.grparkingvolos.gr